Droomgaerd

Start
Menuboom

Omgeving

Droomgaerd B&B bevindt zich op de grens van de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard, beide prachtige natuurgebieden midden in het Groene Hart.

Voor wandelaars, natuurliefhebbers en fietsers is er veel te beleven en is de Droomgaerd een mooi uitgangspunt om de rust en de ruimte van dit typisch Hollandse polder- en rivierenlandschap te kunnen beleven.

Naast de weidse groene landschappen zijn er ook talloze toeristische dorpjes en steden in de omgeving die het bezoeken waard zijn zoals Gouda (10 km), Schoonhoven (5km), Oudewater (10km) en Nieuwpoort (7km). Het pelgrimspad komt bij ons langs.

Het landschap wordt aan twee kanten doorkruist door de Lek en de Hollandsche IJssel die op hun beurt mogelijkheden bieden voor fiets- en wandeltochten en de watersport.

Voor fiets-, wandel- en watersportliefhebbers is er op de Reeuwijkse plassen (10 km) volop mogelijkheid om te varen en de natuur vanaf/rond het water te beleven. Kijkt U verder op de website van ‘In de Krimpenerwaard’.

Voor meer informatie over restaurants en dagjes uit voor uw vakantie in Nederland bezoekt u de website van Toeristen Informatie Zuid-Holland